COMENZI NUMERE TELEFON
Romtelecom: 
0268.319.999; 0268.319.988; 0268.319.977; 0268.306.666
Orange: 
0744.377.999
Vodafone: 
0722.377.999
Zapp: 
0788.319.988
Cosmote: 
0762.299.999
CONTACT ONLINE
INFORMAŢII SUPLIMENTARE
Tipuri de maşini: 
Dacia Logan, Chevrolet, Renault Megane
Precomenzi: 
Compania accepta precomenzi

TARIFE TAXI
Tarif Ron/km: 
1,35
Pornire: 
1,35
Staţionare/oră: 
13,50
Tarif/km noapte: 
1,35
Pornire noapte: 
1,35
Staţionare/oră noapte: 
13,50
Extraurban/km: 
1,35
Pornire extraurban: 
1,35
Staţionare/oră extraurban: 
13,50
Extraurban/km noapte: 
1,35
Pornire extraurban noapte: 
1,35
Staţionare/oră extraurban noapte: 
13,50
DETALII CONTACT FIRMA
Nume: 
S.C. CAMEFAN S.R.L.
Cod fiscal: 
ro16416085
Adresă: 
Str. Saturn Nr. 13, Sc. B, Ap. 2, Brasov
Tel: 
0268.306.666
Fax: 
0268.306.666
DESCRIERE COMPANIE

Am inceput sa functionam in bune conditii din 1995. Efectuam servicii de transport in regim taxi si servicii de transport marfa. Ne-am extins colaborarea cu ajutorul publicitatii, aceasta constituind un element important al activitatii noastre.

Votul dvs.: Nici unul Media: 3.5 (49 voturi)
Ultima actualizare: 17.06.2010


*Nerecomandat* RO TAXI


1

Pe vremea cand inca mai exista Martax se mai putea spune ca se facea taximetrie in Brasov. 2 ani am mers cu martax si de 3-4 ori pe zi, maxim 2 incidente am avut cu taximetristii. De maxim 6 ori am mers cu Ro-taxi in acesti ani, nici macar odata nu am fost multumit. Pe langa masinile imputite pe care le au, sferii sunt niste depreavati totali. Un cretin m-a amenintat pentru 50 de bani, bani pe care nici nu ii merita datorita incapabilitatii de a ma duce pana la destinatie. Domnule cu Logan tunat, fata (desigur daca poti sa o numesti asa) de cocalar si caracter de mizerabil ce esti, dragi colegi ai acestul ins imbecil pe care sunteti nevoiti sa il suportati, doresc sa ii transmit un mesaj acestui cocalar:

"Aveam atatia nervi cand ti-am trantit portiera de ti-a rasunat in creierul tau gol ca am uitat sa iti notez numarul insa nu va dura mult pana ne intalnim din nou, te-a mancat in *** sa-ti tunezi masina ca sa iesi in evidanta. Probabil ca folosindu-te de fata ta de cocalar mai sperii cate-o femeie sau batrana sa iti dublezi averea cu 50 de bani, dar gandeste-te, daca poti desigur, ca dai de unu mai capabil ca tine, lucru care e foarte probabil. Urmeaza sa iti fut viata ta de *****, si asta numai pentru ca ai fost destul de prost incat sa crezi ca nu exista oameni cu mai multa influenta ca tine, daca stii ce e aia, incat sa iti zboare locul de munca si sa-ti adauge povara si un dosar penal, plus amenda care sper din tot sufletul sa o poti platii cu aia 50 de bani. Sa ai o viata cat de buna posibil, ca dupa ce iti dau de urma nu o sa mai fie."

Nu v-a fost bine,va plangeati


1

Nu v-a fost bine,va plangeati ca trebuie sa munciti prea mult,si ati aruncat in aer tarifurile,cel putin aia de noapte e de o nesimtire crasa,de acum insa ati incurcat-o.dupa mintea voastra bolnava probabil credeti ca veti scoate un profit mai mare din buzunarul unei populatii si asa saracite de hotii din guvern,o sa vedti voi cand clientela voastra o sa scada cu 80 la suta ce bine va fi,chiar si acum de sarbatori a scazut,de acum in colo populatia nu va apela la taxi doar in conditii de stricta necesitate,o sa vedeti voi,ori dati faliment,ori probabil veti scadea tariful (cel putin ala de noapte) FALIMENT FERICIT PENTRU RO TAXI,CITY SI ATI

replica


auzi cowboy,
nesimtire grasa dupa tine ar trebui sa fie cam toti aia care maresc preturile si tarifele la servicii ce de.tu noaptea daca mergi la munca nu ai alt salariu sau vrei sa imi spui ca esti platit la fel ca unul care lucreaza ziua nu?
hai sa iti dau motivele mariri de tarif
asigurare 2014 ianuarie pe 6 luni 714 ron
asigurare 2014 iunie pe 6 luni 1456 ron
benzina in 2009 cu tarif 1.33 pe km -3.5 lei
benzina in 2014 cu tarif 1.33 pe km-5.6 lei
dispecerat 2009 50 lei
dispecerat 2014 100 lei
salariu minim in 2009- 600 lei
salariu minim 2014-900 lei
impozite si taxe sa nu mai vorbim dar acum cine mai e nesimtitul?
daca nu ai dupa ce bea apa mergi frumos pe jos ca face bine la sanatate si poate pentru tine si la creier ca vad ca da niste rateuri.
tarifele sunt majorate dupa o fisa de fundamentare asa ca daca nu erau justificate,primaria nu dadea avizul de marire al tarifului.
iti recomand ratb mai ales cand esti cu prieteni tai noaptea pe la modarom si ai pretentia sa te duci cu taxiul 4 persoane de 5 lei.
mergi sanatos,ca firmele care au marit tariful deja au chiar poate mai multi clienti decat inainte pentru ca asa zisele firme cele mai bune din brasov care nu vroiau sa mareasca tarifele(martax si bratax) sunt falimentare pentru evaziune fiscala si magarii la ceasuri.
ps.tariful de noapte nu va scadea decat in visele tale

pa pa

...


In caz ca ati uitat:

Noua Lege nr. 265 din 6 August 2007
EMITENT: PARLAMENTUL/ PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 527 din 3 august 2007
Data intrarii in vigoare : 06/08/2007

"Art. 43. - Este interzisă efectuarea unui transport în regim de taxi cu aparatul de taxat defect, cu lampa taxi scoasă din funcţiune sau fără a elibera bonul client la finalul cursei."

Art 52. - (3) Principalele obligaţii ale taximetriştilor sunt următoarele:
a) să aibă ţinută corespunzătoare, un comportament civilizat şi preventiv în relaţia cu clientul, respectând conduita de bună practică, conform prevederilor Standardului ocupaţional al taximetristului;
e) să elibereze bonul client la finalul cursei, pe baza căruia va încasa contravaloarea prestaţiei efectuate;
f) să nu pretindă ca plată pentru prestaţia efectuată decât suma prevăzută pe bonul client;
j) să transporte clientul la destinaţie pe traseul optim sau pe traseul solicitat ori convenit cu acesta;
r) să nu execute activitate de transport în regim de taxi fără a avea aparatul de taxat şi lampa taxi în funcţiune pentru poziţia de operare respectivă;
x) să nu fumeze şi să nu utilizeze mijloacele audio/video fără acordul clientului.

Ceas nepornit/


Masina companiei dvs RO264 - nr autoBV45GAN circula cu aparatul de inregistrare al cursei oprit..iar domnul sofer mai si intreaba (citez): "Da..ce..vroiati cu bon?"...si nici nu avea combustibil in rezervor..asa ca ne-am plimbat si pe la 2 benzinarii..
Iar dispecera careia i-am solicitat confirmarea tarifului (daca nu are ceasul pornit eu de unde stiu cat am de achitat??) a refuzat sa faca acest lucru.

furt pe fata la ro taxi


De la judetean si pana la firma duvenbeck cursa normala este de 17 ron.dar soferul de pe masina 400 mi-a solicitat inca 8 ron

(tariful de intoarcere pana in bartolomeu), dar limita de oras este chiar langa firma.mai mult de atat nu mi-a dat bonul fiscal.dar cum sa elibereze pe 25 ron, daca pe ceas erau 17 ron.am mai circulat cu martax,si tod pe aceeasi ruta nu mi-au solicitat bani pt retur.sa nu va mai spun de atitudinea dispecerei din seara de 27.11.2014....jalnica,intr-un cuvant tot eu am fost de vina, pt ca am folosit serviciile firmei ro taxi.in concluzie...sunt niste hoti

Ce firma de tot ***** cu tot


Ce firma de tot ***** cu tot cu dispecer.

Rahat


1

Clar cea mai proasta firma din oras. Incercati sa evitati aceasta firma slaba, plina de tarani, cocalari si hoti. Din cati soferi au iei mai putin de 1/10 e decent. In masini pute, taximetristi put si ei, si nu numai vara pe caldura, cu orice ocazie au sa puta sub nasul clientului ei put. Pe langa asta de multe ori mi s-a intamplat sa nu ma duca pana la destinatie ca are de preluat o alta comanda fraieru si sa anjung sa ma cert cu toti jegosii orasului ca sunt frustrati si le moare firma sub ochi. Tariful este la fel ca la Bratax/Ray Taxi unde sunt masini curate luxoase si taximetristi educati si cinstiti.

vorbeste frumos


la ora actuala si clienții sunt jalnici cine scrie lucruri urâte prefera sa meargă cu alte....bicicleta poate nu plătește munca șoferului?

Bravo


Ai mers odata cu Ro-taxi si deja esti entuziasmat? Sau lucrezi acolo si intelegi frustrarea? Sunt incomparabile serviciile de la RO_taxi cu cele de la firmele concurente iar tariful este acelasi. Conditiile sunt oribile si poti sa te consideri extrem de norocos daca dupa 10 curse nu zaci batut de sofer si colegii lui pe trotuar. Seara faina si poate data viitoare cand utilizezi o tastatura scrii cu destele nu cu tumoarea de pe creier

Furt si abuz Ro Taxi Brasov


Buna dimineața, vin si eu sa va aduc la cunoștință, lipsa de respect si profesionalism al soferilor RoTaxi. Azi noapte din Livada Poștei si pana la cofetăria Saray am plătit 10 RON după ce in prealabil, la dus ( cu alta companie) am plătit 6,35 RON !!!! L-am avertizat pe șofer la Patria unde aveam deja peste 5 RON pe ceas ca ceva nu este in regula. Reactia acestuia a fost ca el e nou si ca asa taxează aparatele.....Vreau sa ma adresez unui "cap luminat" din aceasta companie de kkt dar nimeni nu știe sa te ghideze cu un număr de telefon. Numărul inscripționat pe mașina ticalosului era 1818. Nu pot fi sigur de autenticitatea acestui număr / poate fi pirat ! Concluzia: trăim printre curve si șarlatani si ne e frica sa deschidem gura sa ne aparat interesele. O sa fac o scrisoare deschisă mass-mediei din România dar si primăriei orașului Brașov pentru a-mi manifesta supărarea vis a vis de acest subiect.

ar fi cazul sa mergi cu un mijloc transport pe duoa roti


pana si bicicleta este buna ptr dv

ar fi cazul sa mergi cu un mijloc transport pe duoa roti


pana si bicicleta este buna ptr dv

Asa mi s-a intamplat si


Asa mi s-a intamplat si mie.
Pe direct firma de ***** :).

Furt pe fata


Azi (23.08.2014) am venit cu taxiul cu nr turela 173 si doamne ce nesimtit mai era soferul.Nu a pus ceasul si plus a mai si umflat pretul dupa bunul plac.Cand i s-a comunicat ca noi tot circulam pe ruta respectiva si stim pretul ne-a spus sa mergem sa luam autobuzul.Prea nesimtiti is astia de la RO.Este a 2 a oara cand am patit-o cu firma asta si vad ca superiorii nu au nici o treaba cu ce se intampla.Cum sa te basesti ca sofer in masina cand ai client?Uite ca si pe asta am apucat sa o vad.NU recomand sa folositi aceasta firma.

bagamia-s p@%a


Cum de au ajuns taximetristii sa iti spuna cat sa platesti
cum ar fi ca pe taximetru sa scrie 6,47 ron si el sa iti ceara
9,90 ron? Bagamia-s p@%a in firma asta de tot *****u
si nici nu ma lasat sa cobor incuind toate usile pana nu platesc
din nou: baggamia-s p@%a in RO TAXI !!!!!!!!

Daca nu vrea sa faca taximetrie sa faca bucatar !!!


1

Buna seara, acum 30 de minute domnul nerespectuos de pe masina cu indicativul V51 numar de matriclare BV 07 BFE. M-a lasat sa merg pe jos de pe strada Lunii pana in Noua. Pentru motivul ca asta e taximetria si el nu vrea sa mearga !! Daca aveti soferi de genul, nu va mai plangeti ca firma nu face bani si nu evoluati in afacere.

Astia nu au superiori si sunt


Astia nu au superiori si sunt si mega nesimtiti.Eu am patit-o si nu o singura data.

buna dimineata firma ro taxi


buna dimineata
firma ro taxi brasov
daca asa puneti problema o sa ramaneti someri sa vindeti flori
omul urca de nevoie
masina nu mai este un lux
ci o necesitate
si cand esti grabit si mai ales suparat avand pe cineva in spital
alegi sa mergi sigur
dar te trezesti cu cate un fraier
un borat de sofer
care in loc de 4 ron
i-ti ia 10
credeti ca ajungeti departe
??
nus pun ca toti soferii sunt la felde la judetean la sanpetru am platit 15 ron
brave acelui taximetrist
putini cinstiti ca el
el trage cei care ne fura stau cu burta in sus la cafea
si rad de bietii batranei si de oamenii cu mai putina carte
pentru ce mi s-a intamplat azi
acelui ionut din sacele cu indicativul 165
ai vin eu de hac
ca sa ai piara zambetul sarcastik
rusineee
mare nesimtire

Sunt foarte multumit de firma


5

Sunt foarte multumit de firma Ro Taxi,e cea mai promta firma din brasov si cu oameni de nota 10. Bravo voua, tinet-o tot asa.

e adavarat


MULTUMIM

nesimtirezzionee


In statie la Modarom o taximetrista cu numarul masini bv 98 mok cu un Opel .. a refuzat o comanda pana in racadau peste deal. Nu mi se pare normal , de ce mai e taxiu? De aceea este taxiu, pana la urma platesti un ban si nu mi se pare normal. Este un mijloc de transport contracost si ar fi normal sa se ridice la standardele clientului. Sper sa se ia in cosiderare aceasta reclamatie si acea persoana sa fie pedepsita cumva!

Dak tu crezi k taximetristii


Dak tu crezi k taximetristii samt de kkt uitate i6n oglinda

nu mai erau si alte taxiuri?


nu mai erau si alte taxiuri?

nesimtirezzionee


In statie la Modarom o taximetrista cu numarul masini bv 98 mok cu un Opel .. a refuzat o comanda pana in racadau peste deal. Nu mi se pare normal , de ce mai e taxiu? De aceea este taxiu, pana la urma platesti un ban si nu mi se pare normal. Este un mijloc de transport contracost si ar fi normal sa se ridice la standardele clientului. Sper sa se ia in cosiderare aceasta reclamatie si acea persoana sa fie pedepsita cumva!

Cumparati frate masina si


Cumparati frate masina si urca pe timpa cu 5 lei...

Buna ziua! Masina cu numarul


Buna ziua! Masina cu numarul de inmatriculare BV 55 ADC este destinata transportului de persoane??? Intreb, tinand cont de starea jalnica a masinii, de mizeria din interior...iar soferul ar trebui sa participe la cateva cursuri de "politete". A fost pt ultima data cand circul cu firma dvs

Pentru taximetristul de pa


Pentru taximetristul de pa masina cu numerele 62 ADR sper sa mori de cancer cat mai repede. Esti un nenorocit si un jegos...

Ro Taxi este o companie in


Ro Taxi este o companie in care lucreaza oameni lipsiti de profesionalism si cu cel mai mare tupeu posibil. Intrebarea mea se adreseaza celor/ celui care patroneaza aceasta companie de taximetre. Vi se pare profitabil sa pierdeti clienti pentru aveti ca si angazati oameni nederiosi si oportunisti?! De ce este normal sa fiu coborata din masina pentru ca nu accept da olatesc o cursa la pret dublu. Pentru ca asta mi s a intampllat!! Am urcat intr-o masina RoTaxi si dupa ce am spus destinatia...Sanpetru mi s-a spus ca ma va duce contra valorii de 30lei ceea ce e dublu fata de tariful normal avand in vedere ca plecam de la hidromecanica. Am sunat la dispecerat sa recl nedreptatea si in acelasi timp umilinta...si am fost tratata cu aroganta. Domnisoara nu avea "fe ce sa pierda timpul cu mine pentru ca nu are cu ce sa ma ajute. Mi-a spus ca a notat numarul meu si ca voi fi contactata fe sefa ei in vrei 4 zile. Hai sa vedem de cata seriozitate dati dovada. Astept telefonul persoanei responsabile de angazatii acestei companii cu o explicatie plauzibi. Va multumesc.

Azi de dimineata,(ora oo.3o)


Azi de dimineata,(ora oo.3o) m-am urcat intru-un Ro taxi de la Modarom, am cerut sa fiu dusa in Tractorul.Soferul mi-a cerut 10 lei ,ptr o cursa pe care o fac aproape zilnic si stiu ca nu face mai mult de 6 lei.I-am spus ca nu atata face cursa,dupa care a urmat un schimb de replici pe tot parcursul drumului:ca daca as fi luat un taxi privat mi-ar fi cerut 40 lei nu 10 ca si el,la care eu i-am raspuns ca din cate am vazut nu m-am urcat intr-un taxi privat ca el are turela si ca lucreaza la firma ,el mi-a raspuns ca lucreaza in ziua lui libera ,ca el nu mi-a bagat mana in buzunar,ca nu vad ca e criza de taxiuri(da, era aglomerat in oras, tocmai, sunasem la mai multe firme si nu mi s-a gasit nici o masina ,am stat aprox 15 min .in statia respectiva de taxi si a aparut domnul de care va povestesc).Mentionez de asemenea ca domnul avea pe ceas ca si tarif de pornire 2 lei,nu stiu nr de pe turela ,dar stiu nr de autorizatie care il avea pe portiera 791.Extrem de neplacut incidentul,iar soferul un ticalos enervant!!!!

reclamati


cei care au probleme cu vreun sofer ,cere mai multi bani decit o cursa normala sau vorbeste urit.nu este vina firmei ro taxi,si a firmei care are autorizatia ,bulina, daca aveti probleme mergeti la protectia consumatorului si reclamati nr. de bulina

Dar a cui este vina???????!?!


Cine dracu ii angajeaza sau colaboreaza cu tzeparii aia? eu? sau ro taxi? hai ca esti penibil!!!

masina 420 m.a agasat..a tipat la mine..nu a vrut sa puna ceasul


Buna seara. Este inadmisil sa iti fie frica ca si fata sa n...nu cumva sa te bata taximetristul.in seara aceasta soferul de pe masina 420 m.a agasat..nu a vrut sa opreasca masina sa cobor sau .sa puna ceasul..a zis k imi ia cat vrea el xa si asa taxiul e un lux si cand mananc shaorma de ce dau 25 ron..da ce taxi nu merita atat? Cursa fiind de max 10 ron din modarom pana in steagu..inadmisillll

te urci in taxi cu 5 lei si


5

te urci in taxi cu 5 lei si vrei confort,rapiditate pe cand moldobuzu iti ia 8 lei schimbind 2 si nu te duce la sacara da niste bulangi taximetristi astia îi

lipsa de omenie


de cand s-a ajuns sa se negocieze pretul unei curse inainte sa pornesti? cum sa-ti zica soferul ca e prea scurta cursa in valoare de 5 lei si sa negocieze cat sa-i dai? foarte frumos din partea soferului de la taxiul 250. mi s-a intamplat sa iau taxiuri de la alte firme si sa ma duca si in valoare de 4 lei fara sa comenteze.... fi-ti siguri ca nu am sa mai folosesc taxiuri de la aceasta firma!

milogu tot milog


milogu tot milog

Pierderea unui telefon.


Draga firma, daca nu se poate recupera telefonul pierdut in data de 04.04.2013, numele soferului Sebastian R, Logan... Am sa merg pana in istanta cu aceasta problema! 0741060516-nr meu. Va multumesc!

ai grija de lucrurile tale ca


ai grija de lucrurile tale ca in instanta o sa castigi niste minusuri in buget

Ofer recompensa


Sunt dispusa sa acord recompensa celui care ma ajuta sa depistez soferul de la Ro taxi care a facut o cursa in data de 16.02.2013 de la spitalul judetean in Craiter in jurul orei 12.45 si care a plecat cu un telefon marca samsung s2. Mentionez ca s-a incercat recuperarea lui la interval de cca 30 de secunde de la coborarea din taxi dar fara nici un rezultat,soferul inchizand imediat telefonul. mentionez ca era un sofer gras.tuns scurt,brunet,inalt,usor grizonat si circula cu scaunul dat in spate la maxim.Celui care este dispus sa ma ajute ii ofer discretie totala.Pe aceasta cale as dori sa cer in primul rand colegilor acestuia sa se disocieze de astfel de colegi si sa se gandeasca ca pot si ei sa cada la randul lor victime unui astfel de "coleg"
Tel. de contact 0747516765
Rog seriozitate si multumesc anticipat celor dispusi sa ma ajute

Nesimtitii unii soferii


Taxi de rahat ,de fapt unii soferii ,care vasazica nu au rest sa ti dea si daca le dai suma exacta pun botu si te lasa la alta scara si pleaca cu scartaieli ,nu astapta sa iasi bine din masina ,norocul lui ca nu a retinut nr la taxi ca merita reclamat la politie nu pe site .Asa a patit o amica ,ca de ei sunt mari si tarii cu fetele.RO TAXI verificatii soferii ca vad ca curs reclamatiile.

o amica de la .... culmea nu


o amica de la .... culmea nu

firma fara simt etic


in data de 16.02.2013 m-am urcat in taxi marca logan alb-mai vechi condus de un sofer foarte gras tuns scurt mai brunet de la judetea pana in craitar . la destinatie am achitat cursa nu mi sa oferit bonul. am pus telefonul marca samsung s2 pe bancheta ca sa achit si am coborat.la interval de circa un minut am observat lipsa telefonului si am sunat pe nr meu de telefon dar nu a raspun nimeni: am reapelat numarul si telefonul deja era inchis.am sunat la dispecerat iar domnisoara care era de serviciu ma tratat cu indiferenta nedorind sa intreprinda nimic in a ma ajuta mentionand ca ea nu stie nimic.in opinia mea este o firma care alearga doar dupa profit fara sa ofere clientilor ajutor in caz de nevoie.

Ieri, 28.12.2012, ora 8.45


Ieri, 28.12.2012, ora 8.45 a.m., m-am urcat intr-un taxi RO in statia de la CEC Brasov (intersectia Harmanului cu Toamnei). Am cerut sa fiu lasata la intersectia Green Center (intersectia Vlahuta cu Branduselor).
Circuland des cu taxiul si stiind ca aceasta cursa nu face mai mult de 3, maxim 4 lei am ramas mirata cand soferul taximetrului cu numarul 512 (numar autoturism BV - 81 - GBA) nu mi-a dat rest din 10 lei doar 5, pentru ca am vazut ca are si marunt de 1 leu.
Cand i-am cerut sa imi dea bonul fiscal mi-a raspuns impertinent ca pentru asa curse scurte nu se porneste ceasul (eu neobservand ca nu a pornit ceasul, deoarece am stat pe bancheta din spate). I-am explicat ca aceasta cursa nu face 5 lei si i-am cerut sa imi dea banii inapoi deoarece am eu mai marunt sa ii dau dar a refuzat...

Azi 28.11.2012am mers cu


Azi 28.11.2012am mers cu taxiul cu indicativul 201 TAXI TITAN. Am ajuns la destinatie si mi s-a cerut de catre sofer... contra-valoarea cursei de pe ceas inca de trei ori. Considerati ca este normal asa ceva???

neseriosi!


Azi am luat un RO Taxi de la Modarom pana pe Sitarului. Cand am ajuns la destinatie, din graba, m-am uitat telefonul pe bancheta. Mi-am dat seama dupa un minut si am sunat repede pe numarul meu ... nu a raspuns nimeni! normal! iar dupa mai multe incercari mi-am dat seama ca soferul taxiului deja scosese cartela. Am sunat si in dispecerat dar nu m-a ajutat nimeni :(
NISTE NENOROCITI LA COMPANIA ASTA!

AZI AM LUAT UN TAXI DE LA


AZI AM LUAT UN TAXI DE LA FIRMA RO TAXI BRASOV, CU NR DE TURELA 173 SI I-AM SPUS SA MA TRANSPORTE INTR-O LOCATIE...DEOARECE TAXIMETRISTUL ACESTA NU A CUNOSCUT LOCATIA ... INVATA PE BANII MEI LOCURILE... EVITATI ACEST TAXI... SPRE BINELE DUMNEAVOASTRA...

poate era incepator in taximetrie


tu ai fost as de fiecare data cand te-ai angajat undeva, poate ca taximetristul lucra de 2 zile in taximetrie si iti zic eu ca si un brasovean nascut si crescut in brasov nu stie toate strazile perfect asa ca alta data cand te urci in taxi intreaba daca soferul stie adresa, iar daca nu ori ii dai indicatii ori te duci la altul mocangiule.

Clientul era turmentat


Te ai nascut invatat domnule client sau inveti mergind pe jos ca tiface mai bine??Taximetri de la Ro sunt de nota +20

toti sunt de nota 20+


Toti clientii ne considera sclavi da uita ca si ei sunt sclavii cuiva. Nu-i nimic ca vine craciunu si revu si stati voi pe trotuar sa va rugati de un taxi sa va duca acasa, aici ma refer la aia care au si ei 5 lei in buzunar si vor sa mearga de 3 lei sau sa treaca strada cu taxiul.

Naspa rau de tot ce zici.


Bai pisicule ma pis pe taxiurile voastre in care pute a ***** cu tot cu voi, mai ales sunteti niste huidume ma pisatilor. Ma cac pe aceasta firma :).

Publică un comentariu nou
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
 
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare

Dieta Dukan

Ataxi pe iPhone
Taxi Cobalcescu

Descarca
Ataxi App acum
GRATUIT!
Comentarii recente